Når fjella kallar

Ei påskefeiring i majestetiske omgivnadar kor du finn ro og kvile og alt ligg til rette for vinteraktivitetar i fjord og på fjell. Etter ein dag ute kan vi freiste med god lesing i hyllene i våre stuer og lokale mat- og drikkeopplevingar som er verd ei reise i seg sjølv. Heile påska serverar vi 2- og 3-rettar påskelunsj frå 12.30 til 15.00. Det blir basar, påskequiz, hyggje rundt bålpanna i hotellhagen og morgenbad i fjorden med bålpanne og open fjordsauna.

Påskeopphald

Vi spaderar tredje natt

Bu lenger og opplev meir.

Påskeopphald

Inkludert

  • Vi spanderar tredje natt
  • Frukost

Oppgrader opphaldet

  • Guida aktivitetar
  • Leige av utstyr
  • Transport til/frå flyplass

Påska hjå Union Øye

22. mars

Påskelunsj og vinsmaking

Påskelunsj i Conservatory 12.30-15.00 og vinsmaking med vår Sommelier i Vinrommet.

24. mars . Palmesøndag

Fjordbad og påskelunsj

Sauna og morgonbad i fjorden frå kl 08.00. Påskelunsj i Conservatory 12.30-15.00.

27. mars

Påskelunsj og vinsmaking

Påskelunsj i Conservatory 12.30-15.00 og vinsmaking med vår Sommelier i Vinrommet.

28. mars - Skjærtorsdag

Påskelunsj, basar og påskequiz

Påskelunsj i Conservatory frå 12.30-15.00. Basar i bygda 15.00 og tradisjonen tru er det påskequiz på Union Øye 20.00 i Løda. Espen Brattli er quizmaster.

29. mars - Langfredag

Påskelunsj og bålkos i hagen

Påskelunsj i Conservatory 12.30-15.00. Vi serverar både varm og kald drikke og det blir grilling av pølser på bålpanna i hagen frå 13.00-17.00

30. mars - Påskeaften

Fjordbad, påskelunsj og bålkos i hagen

Sauna og morgonbad i fjorden frå 08.00. Tur til gamma med med påskeeggjakt for barna 12.00-15.00. Vi griller pølser på bålpanne og serverar kakao og anna varm drikke i hagen frå 13.00-17.00.

31.mars - 1. Påskedag

Påskelunsj og bålkos i hagen

Påskelunsj i Conservatory 12.30-15.00. Vi serverar både varm og kald drikke og det blir grilling av pølser på bålpanna i hagen frå 13.00-17.00

Opplev meir med våre aktivitetar