Når fjellene kallar

Ei påskefeiring i majestetiske omgivnadar kor du finn ro og kvile og alt ligg til rette for vinteraktivitetar i fjord og på fjell. Etter ein dag ute kan vi freiste med god lesing i hyllene i våre stuer og lokale mat- og drikkeopplevingar som er verd ei reise i seg sjølv.

Spar mer – bo lenger

Bo 3 netter vi spanderer siste natt.

Påskeopphald

Inkludert

  • overnatting i dobbeltrom
  • frukost alle dagar
  • historieforteljing

Kan kjøpast i tillegg

  • Aktivitetar
  • Guida toppturar
  • Leige av utstyr
  • Transport frå flyplass

Påska hjå Union Øye

5. april

Vinsmaking

18.00 i Vinrommet

6. april Skjærtorsdag

Basar og Påskequiz på låven

15.00 Basar. 20.00 Påskequiz på låven.

7. april Langfredag

Tur til gamma og Påskelunsj

12.00–15.00 Bålkos i Gamma. Vi serverar kakao til borna, og anna varm drikke til vaksne. Grilling av pølser på bålpanna. 12.30-15.00 Påskelunsj

8. april Påskeaften

Morgenbad, påeskeeggjakt og tur til Gamma

08.00 Morgonbad på kaia. 12.00-15.00 Bålkos i Gamma med påskeeggjakt for borna. Vi serverar kakao til borna, og anna varm drikke til vaksne. Grilling av pølser på bålpanna.

9. april 1. Påskedag

Tur til Gamma og Påskelunsj

12.00-16.00 Bålkos i Gamma. Vi serverar kakao til borna, og anna varm drikke til vaksne. Grilling av pølser på bålpanna.12.30-15.00 Påskelunsj

Kven passar toppturar for?

På turane vil vi ha fokus på gode opplevingar og meistring, og guiden vil komme med nyttige tips som ein kan ha nytte av for eigne toppturar i framtida. For å skape den beste opplevinga for deg og di gruppe skreddersyr vi opplegget tilpassa gruppa sitt nivå, ønskjer og forutsetningar. Grunnleggjande skiferdigheiter er dog eit krav. Vi kan by på nye topptureventyr kvar dag, herskapelege omgivnadar og kulinariske matopplevingar i hjartet av Sunnmørsalpene.

Kva utstyr kan eg leie?

Vi tilbyr leige og testing av toppturpakkar og utstyr. Dersom du ønsker å leige utstyr på ein av våre guida turar, ber vi deg om å gi beskjed i god tid på førehand. Då får vi finne fram utsyr som passar deg. Vi har blant annet utleie av ski, skistøvlar, skredutstyr og hjelm.