Skreddarsydde event på Sunnmøre

Å oppleva Sunnmøre er å oppleva vill natur, menneska som lever her, vêret som imponerer oss og havet som omgir oss. Det er høgt og lågt, det er *villt og vakkert, det er standhaftigheit og utforsking; av djupe fjordane og øyane i havgapet, den djupe snøen om vinteren og smeltevatnet om våren, dei uendelege sommardagane der sola aldri går ned, og dei like lange vinternettene som innbyr til *bålkos, måneskinnturar og gode stunder framfor peisen. Kom til oss for dei beste opplevingane i vill og urørt natur, og la oss ta vare på tryggleiken din, komfort og nyting.

Lokaler

Whenever you need a special place away from the fray, from the ordinary, from the mundane, Union Øye will be your absolute best option.

Opplev eir med våre aktivitetar

Stol på teamet vårt av lokale ekspertar når du skal planleggja eventet ditt.

Hvor mange rom og suiter er det på Union Øye?

Union Øye has 38 rom og suiter fordelt på 7 bygninger. De historsike rommene i hovedbygningen og rommene i hagen i Klyngetunet. Alle rom og suiter er dobbeltrom med en kapasitet på totalt 82 gjester.

Hvor mange kan sitte til bords i restauranten?

Dere kan velge mellom avlange eller runde bord som totalt har kapasitet til 82 til bordsete i Conservatory.

Kan vi ta med blomster og dekorasjoner?

Alle arrangement hos Union Øye fortjener å komplementere våre vakre omgivelser. Vi har et langt og fantastisk godt samarbeid med blomsterdekoratører som er eksperter på fremheve hotellets egenart og som gjør det ekstra fint til spesielle anledninger. Derfor inkluderer vi blomster og dekorasjoner i prisen for arrangement hos oss. Dersom du ønsker å oppgradere valgene for blomster og dekorasjon mot en ekstra kostnad setter vi deg i direkte kontakt med våre dekoratører så dere kan planlegge sammen.

Do you recommend an event planner?

Our expert team specializes in arranging events and will assist with personal service and a dedicated contact person. If you prefer an event planner we are happy to work directly with your trusted partner.

Hva med transport og logistikk?

Reisa til Union Øye er en del av opplevelsen. Vi tilbyr transport til og fra flyplass i komfortable biler. Med hotellets båter kan du ankommer hotellet sjøveien og oppleve de spektakulære fjordene, eller du kan ankomme med ørneblikk med hotellets eget helikopter. For kortere transporter og logistikk har vi våre sjarmerende veteranbiler for mindre utflukter.

Are all events buyouts?

For at ditt event skal bli en så komfortabel og personlig opplevelse som det fortjener anbefaler vi at man leier hele hotellet. Da vil dere få fleksibiliteten av å benytte alle hotellets fasiliteter som fra innsjekk kl 16.00 til utsjekk kl 12.00 avreisedagen.Om dere ønsker mer tid tilbyr vi gjerne lengre opphold eller et skreddersydd program for lenger opphold.

Er bordkort og menyer en del av dekorasjonen?

Vakre bordkort og menyer til festmiddagen er inkludert som en del av dekorasjonen. Vi tror de vil falle i smak da mange velger å ta med sin meny hjem som et kjært minne fra en minnerik dag.

Kan dere anbefale en eventfotograf?

Å fange små og store øyeblikk på kamera er viktig for å la minnene leve lenger. Vi anbefaler gjerne dyktige fotografer som vi har gode erfaringer med og som passer deres ønsker og behov.

Hvor mange gjester anbefaler dere for et event hos Union Øye?

Vi ønsker å være så fleksibel som mulig og vil gjøre vårt beste for å imøtekomme spesielle behov. Etter å ha arrangert hundrevis av fantastiske arrangement vet vi at hotellet passer både for små intime og større event med en kapasitet på 70-80 gjester.

Hvor lenge anbefaler dere at arrangementet varer?

Sunnmøre byr på fantastiske naturopplevelser og vi tilbyr en rekke aktiviteter for at våre gjester skal oppleve fjordene og fjellene på best mulig måte. Vi anbefaler alltid et opphold på 3-4 netter for å ha nok tid til utforske våre omgivelser både innendørs og ute. Om dere ønsker designer vi gjerne opphold som et skreddersydd program for alle gjester, eller en mindre gruppe.

LEI HEILE HOTELLET

Event hos Union Øye

Private arrangement fra 900 000,- for 82 gjester

Event hos Union Øye

Inkludert

 • leie hele hotellet i to netter
 • get together middags meny
 • frokost
 • lunsj
 • kanapeer før middag
 • festmiddag med chef´s meny

Oppgrader event

 • oppgraderte menyvalg
 • drikke og mineralvann
 • guida aktiviteter
 • transport
 • levende musikk