Sei "JA" i fortryllande omgivnadar mellom fjord og fjell på Sunnmøre.

Lokaler

Når de skal feira livsens viktigaste dag, betyr omgivnadene nesten like mykje som løfta som snart skal binda dykk. Omgitt av naturleg skjønnheit er Union Øye eit historisk landemerke inst i Norangsfjorden omringa av vakre Sunnmørsalpane.

Gi oss din tillit og vi lar drømmer gå i oppfyllelse.

Hvor mange rom og suiter er det på Union Øye?

Union Øye has 38 rom og suiter fordelt på 7 bygninger. De historsike rommene i hovedbygningen og rommene i hagen i Klyngetunet. Alle rom og suiter er dobbeltrom med en kapasitet på totalt 82 gjester.

Hvor mange kan sitte til bords under bryllypsmiddagen?

Dere kan velge mellom avlange eller runde bord som totalt har kapasitet til 82 til bordsete i Conservatory.

Kan bryllupssermonien holde på Union Øye?

Vi arrangerer gjerne bryllupssermonier på Union Øye, utendørs i hagen eller inne på låven.

Er det noen kirker i nærheten?

Det er tre nydelige kirker nære Union Øye. Hjørundfjord Kirke, Synnylven Kirke og Bjørke Kirke er alle arkitektonisk vakre og ligger nydelig til mellom fjord og fjell.

Kan vi ta med blomster og dekorasjoner?

Alle arrangement hos Union Øye fortjener å komplementere våre vakre omgivelser. Vi har et langt og fantastisk godt samarbeid med blomsterdekoratører som er eksperter på fremheve hotellets egenart og som gjør det ekstra fint til spesielle anledninger. Derfor inkluderer vi blomster og dekorasjoner i prisen for bryllup som arrangerer hos oss. Dersom du ønsker å oppgradere valgene for blomster og dekorasjon mot en ekstra kostnad setter vi deg i direkte kontakt med våre dekoratører så dere kan planlegge detaljene rund den store dagen sammen.

Kan dere anbefale frisør og sminkør for bryllup?

Vi bistår gjerne med anbefalinger for en frisør og sminkør som passer deres ønsker og preferanser. Vi har gode kontakter og er sikker på at vi kan finne rett person for jobben.

Kan dere anbefale en bryllupsplanelgger?

Vi er eksperter på å arrangerer bryllup og spesielle arrangementer og vil bistå under hele prosessen med personlig service en dedikerte kontaktperson. Om dere ønsker jobber vi gjerne direkte med din foretrukne bryllupsplanlegger, eller anbefale noen som passer.

Kan dere skaffe Vigsler til brudesermonien?

Vi elsker å arrangerer bryllups-seremonier på Union Øye og bistår gjerne med å finne en Vigsler. Norsk lov sier at brudeparet selv om må kontakte, forspørre og bestille Vigsler til sitt bryllup. Vi hjelper dere gjerne med kontaktinformasjon til Vigsler basert på deres ønsker.

Hva med transport og logistikk?

Reisa til Union Øye er en del av opplevelsen. Vi tilbyr transport til og fra flyplass i komfortable biler. Med hotellets båter kan du ankommer hotellet sjøveien og oppleve de spektakulære fjordene, eller du kan ankomme med ørneblikk med hotellets eget helikopter. For kortere transporter og logistikk har vi våre sjarmerende veteranbiler for mindre utflukter.

Må man leie hele hotellet for bryllup?

For at bryllupet skal bli en så komfortabel og personlig opplevelse som det fortjener tilbyr vi kun bryllup hvor man leier hele hotellet. Da vil dere få fleksibiliteten av å benytte alle hotellets fasiliteter som fra innsjekk kl 16.00 til utsjekk kl 12.00 avreisedagen.Om dere ønsker mer tid tilbyr vi gjerne lengre opphold eller et skreddersydd program kun for de nærmeste eller brudeparet alene. Dere kan selv velge om gjester skal dekke kostnader for eget opphold.

Er bordkort og menyer en del av dekorasjonen?

Vakre bordkort og menyer til bryllupsmiddagen er inkludert som en del av dekorasjonen. Vi tror de vil falle i smak da mange velger å ta med sin meny hjem som et kjært minne fra en spesiell dag.

Kan dere anbefale en bryllupsfotograf?

Å fange små og store øyeblikk på kamera er viktig for å la minnene leve lenger. Vi anbefaler gjerne dyktige fotografer som vi har gode erfaringer med og som passer deres ønsker og behov.

Hvor mange gjester anbefaler dere for et bryllup på Union Øye?

Vi ønsker å være så fleksibel som mulig og vil gjøre vårt beste for å imøtekomme spesielle behov. Etter å ha arrangert hundrevis av nydelige bryllup vet vi at hotellet passer både for små intime bryllup som større arrangement med en kapasitet på 70-80 gjester.

Hvor langt opphold anbefaler dere for et bryllup?

Sunnmøre byr på fantastiske naturopplevelser og vi tilbyr en rekke aktiviteter for at vår egjester skal oppleve fjordene og fjellene på best mulig måte. Vi anbefaler alltid et opphold på 3-4 netter for å ha nok tid til utforske våre omgivelser både innendørs og ute. Om dere ønsker designer vi gjerne opphold som et skreddersydd program for alle gjester, kun de nærmeste eller for brudeparet alene.

Lei heile hotellet

Bryllup hos Union Øye

La drøymer bli verkeleg frå 490 000,- for 82 gjestar.

Bryllup hos Union Øye

Inkludert

 • leige av hotellet i to dagar
 • velkomstmiddagg
 • frokost
 • lunsj
 • bryllups canapés
 • bryllupsmiddag
 • kaffe og bryllupskake
 • nattmat

Oppgrader opphaldet

 • oppgraderte menyvalg
 • drikke
 • leige av veteranbil
 • aktivitetar
 • oppgraderte valg blomster og dekorasjonar
 • transport
 • levande musikk
 • forleng opphaldet i fleire dagar