Påsketilbud

Spar 20% på overnatting fra dag 2.

Hotel Union Øye er det perfekte utgangspunkt for toppturer i Sunnmørsalpene men også for de som søker den gode påskestemningen i særegne omgivelser.

Trenger du en pause fra hverdagen og er mest opptatt å lese årets påskekrim vil du fort finne deg godt til rette i en av våre behagelige stuer. Området rundt hotellet er nydelig for korte spaserturer og vi har både kajakk og sykler til utlån for våre gjester. Opplev Norangsdalen som er kåret til Norges vakreste omvei eller tilbring dagen i hotellets vidunderlige hage.

Hotellet er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Hjørundfjorden. Bestig kjente topper som Slogen, Saksa, Urkeegga, Skårasalen, Blåbretindene, Blæja, Kvitegga, Randers Topp eller Kolåsstinden. Hver av dem er en favoritt for mange.

Like deilig er det å nyte kvelden foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler med likesinnede og tindebestigernes interessante historie er gode grunner til å la seg inspirere på vidunderlige Hotel Union Øye. 

Hver kveld forteller vi historier fra dager med storfint besøk av både Konger, dronninger og tindebestigere. Skjærtorsdag arrangerer vi vårt tradisjonelle påskequiz som er verdt en reise både for lokalbefolkningen og tilreisende.

SPAR 20% PÅ OVERNATTING DAG 2

Tilbudet gjelder: / Ved ledig kapasitet 12-22 april 2019 og for bookinger på 2 eller flere netter.

Bestill et fortryllende opphold