Farsdagstilbud 20% rabatt på overnatting

Vet du om en pappa, far eller farsfigur som fortjener en skikkelig fin opplevelse i gave?

Den beste tiden tilbringer vi sammen med de vi er glad i. Det er da gode minner skapes og øyeblikk vi husker for alltid. 

Nå som naturen bader i høstfarger er Sunnmøre på sitt aller vakreste. Ta turen gjennom spektakulære Norangsdalen, og finn hyggelige stopp på veien. Strekningen som er kåret til Norges vakreste omvei er et mektig skue og en opplevelse for livet.

Sjekk inn på et av hotellets eventyrlige rom, alle oppkalt etter kjente folk som har besøkt hotellet, noe som gjenspeiles i rommets nøye utvalgte interiør. 

Hver kveld serverer vi en nydelig middag i hotellets spisesal før kvelden fortsetter med noe godt i glasset foran peisen. Vi forteller spennende historier, og du vil lære mer om hvordan livet er og har vært på Hotel Union Øye.

Våkn opp i en myk seng, og kjenn den friske fjelluften når du åpner vinduet og nyter utsikten mot fjorden og spektakulære Sunnmørsalpene. Området er kjent for fine fjellturer, og byr på mange favoritter for entusiaster. Om du vil gå kort eller langt kan vi tilby matpakker og turkart. Ønsker du en kajakktur i fjorden kan du låne en av oss.

Vi selger også gavekort.

20% RABATT PÅ OVERNATTING
Bestill et fortryllende opphold