17. mai med utsikt!

Nasjonalromantikk mellom fjord og fjell på Øye.

Hører du fjellene kalle? For mange er en fottur i fjellet en fantastisk måte å feire Nasjonaldagen. 

Hotel Union Øye er et fantastisk utgangspunkt for å utforske tindepanoramaet i Hjørundfjorden. Bestig kjente topper som Slogen, Saksa, Urkeegga, Skårasalen, Blåbretindene, Blæja, Kvitegga, Randers Topp eller Kolåsstinden. Hver av dem er en favoritt for mange.

Kåret til Norges vakreste omvei reisen gjennom Norangsdalen verdt en tur i seg selv. I mai springer dalen ut i de vakreste farger og er en spektakulær skue og full av norsk kulturhistorie. Beregn god til for du vil garantert stoppe ved både fjellgårder, utsiktspunkt og vakre Lyngstøylvannet. 

Ta en pause fra hverdagen med et opphold i eventyrlige omgivelser. For gjester er det hyggelig å vite at vi har sykler og kajakker til utlån for gjester. Like deilig er det å nyte dagen i hotellets idylliske hage og kvelden foran peisen med noe godt i glasset. Gode samtaler og hotellets interessante historie er også gode grunner til å la seg inspirere på vidunderlige Hotel Union Øye. 

17. MAI FEIRING

Kl 12: Lokalt 17. mai tog, kanskje Norges minste men absolutt mest sjarmerende. Med påfølgende tale og leik på skoleplassen.

13:00 Tradisjonell 17. mai buffet - Første bordsete for boende gjester.

14:00 Tradisjonell 17. mai buffet - Andre bordsete.

15:30 Tradisjonell 17. mai buffet - Tredje bordsete

Priser på buffet:
Voksen 475,- 
Barn (6-12 år) 250,-
Barn (3-6 år) 100,-SPAR 20% PÅ OVERNATTING DAG 2

Tilbudet gjelder: / Ved ledig kapasitet 16-19 mai 2019 og for bookinger på 2 eller flere netter.

Bestill et fortryllende opphold