Program
Torsdag
Samling i peisestova kl.17. Guiden dykkar presenterar programmet for helga, med oppdatering om vêr og snøføre. Det vil også bli ein siste sjekk av utstyr. Etter samlinga blir det vinsmaking i vinkjellaren før middag.
Fredag og laurdag
Frukost i Orangeriet. Turmålet for dagen vil bli tilpassa til gruppa, vêr og føre. Guiden vil gjere sitt beste for å finne den ultimate turen med god snø og moro skikøyring. Vi smører ein deilig matpakke til deg, og lunsjen tek vi saman på fjellet. Ettermiddagen har vi i vakre omgivnadar, med moglegheit for å kjøpe seg noko forfriskande i Palmehagen. Nysgjerrig på å lære mer om fjella si historie? I biblioteket finn du antikke alpine journalar og nyare bøker fylt med inspirasjon og som kan ta deg over 100 år tilbake i tid. Om kvelden serverar vi ein nydeleg 3-rettars middag for svoltne og støle kroppar i Orangeriet.
Søndag
Etter frukost møtes vi med kaffekoppen for info om dagens tur. Guiden vil også være tilpasningsdyktig til eventuelle heimreisetider. Husk å ta med matpakken frå hotellet, og nyt ein siste dag i eventyrlege Sunnmørsalpane.