Firmatur og Blåtur

Kåret til Norgeste vakreste omvei er turen til Hotel Union Øye en opplevelse man drømmer om.

Våren er en deilig tid for å gjøre noe sammen. Tilbringe tid med hverandre og la tankene løpe fritt. Det er når man kommer bort fra hverdagen man finner inspirasjon og nye ideer blir til.

Enten du reiser med båt gjennom spektakulære Hjørundfjorden eller med bil gjennom en av Norges vakreste dalfører, Norangsdalen, er turen omringet av fantastiske naturopplevelser. Beregn god tid, det vil garantert bli stopp for foto.

Hotel Union Øye ligger i enden av Norangfjorden omringet av Sunnmørsalpene. Rett utenfor døren finner du fine opplevelser med hotellets kajakker, sykler og fjellturer med eller uten guide. Med Slogen ruvende opp fra hotellets hage er dette en favoritt blant fjellfolk.

Ønsker dere styrke lagånden med felles aktiviteter har vi flere morsomme utfordringer å by på. Test kunnskapen og kreativiteten i Øyes beste avløser. Her kårer vi det laget som er best håndterer et utvalg gårdsoppgaver. Eller hva med å få opp adrenalinet og evnen til å jobbe under press med vårt mobile escaperoon Deadline. Vi lover stort engasjement.

Når ettermiddagen kommer serverer vi en nydelig middag i hotellets spisesal mens dere nyter hjemmelaget mat og utsikt over fjord og fjell. 

Hver kveld forteller vi spennende historier i hotellets stuer. Hotel Union Øye har huset fjellpionerer, eventyrer og kongelige i generasjoner og har mange fortryllende fortellinger vi ønsker dele.

Ønsker du kombinere opplevelsen med et møte eller overnatting kan du alltids ta bilen eller båten tilbake neste dag. 

Båttur / fra kr 13 000,-

Middag / 3-retter kr 695 per person

Øyes beste avløser / teambuilding fra kr 450,- per person

Møtepakke / fra kr 490 per person

Overnatting / fra kr 1 490,- i enkeltrom

Deadline / teambuilding fra kr 450,- per person

Tilbudet gjelder / ved ledig kapasitet mars og april 2019

Bestill et fortryllende opphold